Bøger / faglitteratur til børn

Verdens vidundere


Beskrivelse


Om verdens mange vidundere. Ikke bare de syv gamle vidundere, men også de syv nyere vidundere, naturens syv vidundere samt nogle af vidunderne fra FN's liste over verdens-arv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. maj 2016

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 3. maj 2016

Kom tættere på verdens mange vidundere i denne letlæste bog i serien "De små fagbøger" for de 9-11-årige.

Bogen fortæller om verdens mange vidundere. Ikke bare de syv gamle vidundere, men også de syv nyere vidundere, naturens syv vidundere samt nogle af vidunderne fra FN's liste over verdens-arv, som indeholder 8 danske steder.

Det er en spændende bog, som giver et lille indblik i verdens mange vidundere og som giver lyst til at læse mere om de forskellige vidundere. Teksten er letlæselig, sat i korte afsnit og svære ord og fagudtryk forklares på selve opslaget.

Vil man læse mere om de forskellige vidundere, kan man læse videre i bøger som Det gamle GrækenlandGåden om pyramiderVerdensarven og Gåden om pyramider i samme serie som denne bog eller i bogen Verdensarven, som fortæller om 14 områder, som er med på FN's liste over verdensarvVil man læse mere om de forskellige vidundere, kan man læse videre i bøger som Det gamle Grækenland og i samme serie som denne bog eller i bogen Verdensarven, som fortæller om 14 områder, som er med på FN's liste over verdensarvVil man læse mere om de forskellige vidundere, kan man læse videre i bøger som Det gamle Grækenland og Gåden om pyramider i samme serie som denne bog eller i bogen , som fortæller om 14 områder, som er med på FN's liste over verdensarv.