Bøger / faglitteratur til børn

Verdens vilde katte


Beskrivelse


Rundt på jorden findes der cirka 40 forskellige slags vilde katte. Kom med helt tæt på nogle af de vilde katte i denne store fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2021

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 25. juni 2021

Rundt på jorden findes der cirka 40 forskellige slags vilde katte. Kom med helt tæt på nogle af de vilde katte i denne store fagbog for børn mellem 8 og 10 år.

Serien "Fakta max" er en ny fagbogsserie i A4-format med særligt fokus på billederne. Det gælder også denne bog, som fortæller om nogle af de forskellige slags vilde katte. Hver kat præsenteres over to sider bestående af en kort tekst sat med store typer i korte afsnit, suppleret med en faktaboks, kort over levesteder samt billeder og illustrationer, der uddyber teksten eller viser noget særligt om dyret. Til bogen kan der frit hentes elevopgaver til faglige læsekurser.

Det er en meget flot bog med en masse flotte billeder og interessante fakta om de forskellige vilde katte. Bogen lykkes godt med at bruge billederne og tegnede illustrationer til både at formidle fakta og invitere til læsning. Det er en god fagbog både til interesselæsning samt emneopgaver i indskolingen og på mellemtrinnet.

Vil man læse mere, kan man vælge bøger om de specifikke katte-arter eller titler som Store katteVerdens farligste katteHavets kæmperElefanter og Verdens farligste katte. Er man til store fagbøger med særlig vægt på fotos og illustrationer, findes der i samme serie også titlerne Havets kæmper og ElefanterVil man læse mere, kan man vælge bøger om de specifikke katte-arter eller titler som Store katte og . Er man til store fagbøger med særlig vægt på fotos og illustrationer, findes der i samme serie også titlerne Havets kæmper og ElefanterVil man læse mere, kan man vælge bøger om de specifikke katte-arter eller titler som Store katte og Verdens farligste katte. Er man til store fagbøger med særlig vægt på fotos og illustrationer, findes der i samme serie også titlerne og ElefanterVil man læse mere, kan man vælge bøger om de specifikke katte-arter eller titler som Store katte og Verdens farligste katte. Er man til store fagbøger med særlig vægt på fotos og illustrationer, findes der i samme serie også titlerne Havets kæmper og .