Bøger / faglitteratur til børn / billedværker

Verdensatlas i billeder


Beskrivelse


Billedatlas med oplysninger om de forskellige verdensdele og lande. Læs om landenes flag og se hvor mange rigtige svar, du kan få i den afsluttende quiz.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. aug. 2018

af

af

Pia Gunilla Park

d. 1. aug. 2018

Er du nysgerrig på verden, så kan du i dette billedatlas finde en masse spændende oplysninger om de forskellige lande og verdensdele. Du kan lære de forskellige landes flag at kende og tage quizzen om hvor nogle af de forskellige spændende ting, man kan se rundt omkring i verden hører hjemme. Fra 5 år og selvlæsning fra 9 år.

I "Verdensatlas i billeder" kan man på kortene over lande og verdensdele finde en masse små billeder med oplysninger om bl.a. dyr, mennesker og seværdigheder i de forskellige områder. Atlasset har indholdsfortegnelse og er delt op i 1 dobbeltopslag, der dækker hele verden og 10 dobbelte opslag, der går tæt på de enkelte dele af verden. Der er 3 dobbelte opslag om alle landes flag og der rundes af med en quiz og et stikordsregister.

Et meget flot og farverigt atlas med en masse små informationer om de enkelte landes kendetegn. Et rigtigt hyggeligt atlas at kigge i sammen, som helt sikkert vil tænde lysten til at undersøge mere om de enkelte områder.

Af lignende atlas finder man Børnenes eget atlasBørnenes store billedatlasKort over verdenBørnenes store verdensatlas, Børnenes store billedatlas samt det store og fine Kort over verden. Er man til mere naturtro og detaljerige kort, anbefales Børnenes store verdensatlasAf lignende atlas finder man Børnenes eget atlas, samt det store og fine Kort over verden. Er man til mere naturtro og detaljerige kort, anbefales Børnenes store verdensatlasAf lignende atlas finder man Børnenes eget atlas, Børnenes store billedatlas samt det store og fine . Er man til mere naturtro og detaljerige kort, anbefales Børnenes store verdensatlasAf lignende atlas finder man Børnenes eget atlas, Børnenes store billedatlas samt det store og fine Kort over verden. Er man til mere naturtro og detaljerige kort, anbefales .