Bøger / faglitteratur / billedværker

Vesterhavet


Beskrivelse


Lyde fra en tur til Vesterhavet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2017

af

af

Søren Møller

d. 25. okt. 2017

10 danskere, der er vokset op ved den jyske vestkyst, fra Skagen til grænsen, eller som bor der som tilflyttere, fortæller i essay-stil om deres oplevelser.

De 10 forfattere er forfatter Jane Aamund, journalist Anders Agger, journalist Morten Beiter, biskop Henning Toft Bro, køkkenchef Paul Cunningham, journalist Sisse Fisker, forfatter Ben Haller, journalist Gertrud Thisted Højlund, skuespiller Johannes Lilleøre og skuespiller Sonja Richter. Hver bidrager de med at belyse egnens natur, vejr, og historie og mentalitet, og ikke mindst deres egne oplevelser derude, og den virkning som de oplever, at stederne har på deres liv. Ca. 150 farvefotos viser landskaber, strande, havet og personer. Ind imellem er der korte omtaler af 15 vestkyst-boere, som lever af fiskeri eller turisme.

De 10 forfattere skriver om deres meget forskellige liv og oplevelser med mange interessante iagttagelser, tanker og humor. Bogens store coffee-table format giver plads til, at de godt fotograferede billeder får en flot gengivelse.

Det er svært at finde en lignende samling. Men enkelte personer har skrevet om deres oplevelser ved kysten, fx i Det hemmelige JyllandOplev Vestkysten - fra Skagen til Rudbøl111 steder på den jyske vestkyst som du skal se. Det grundlæggende guide-behov dækkes bl.a. af Oplev Vestkysten - fra Skagen til Rudbøl og 111 steder på den jyske vestkyst som du skal seDet er svært at finde en lignende samling. Men enkelte personer har skrevet om deres oplevelser ved kysten, fx i Det hemmelige Jylland. Det grundlæggende guide-behov dækkes bl.a. af og 111 steder på den jyske vestkyst som du skal seDet er svært at finde en lignende samling. Men enkelte personer har skrevet om deres oplevelser ved kysten, fx i Det hemmelige Jylland. Det grundlæggende guide-behov dækkes bl.a. af Oplev Vestkysten - fra Skagen til Rudbøl og .