Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Vi vil ud! : 50 sjove ideer til dig og dine venner i naturen


Beskrivelse


Inspirationsbog med ideer til 50 aktiviteter i naturen for både små og store. Idéerne er både inddelt i sværhedsgrader, men også i typer af natur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. apr. 2018

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 17. apr. 2018

Kom med ud i naturen med dine venner og leg. Bogen giver ideer til aktiviteter for alle - både store og små. Læs selv fra 9-10 år.

I samarbejde med Det danske Spejderkorps udgiver forlaget bogen, der giver 50 ideer til aktiviteter i naturen - den største legeplads for børn, unge og voksne. Bogen er inddelt i afsnit, der alle tager udgangspunkt i bestemte områder. Fra nærområder som haven og parken bevæger man sig længere væk til krat, eng, overdrev og klitter samt til strand, kyst, sø og skov. Der er informationer om forskellige dyr og planter samt opskrifter med spiselige planter. Desuden kan man orientere sig om, hvordan man klarer sig i naturen. Bogen har på mange opslag trin-for trin tegninger, og på alle sider er fotos til inspiration. Gennem bogen følger man flere børn. Omslaget viser fotos af aktive børn i naturen. Bogens ideer er inddelt i tre sværhedsgrader.

Farverig bog med mange ideer til både kendte og mindre kendte ting at foretage sig udenfor. Bogens mange fotos er bærende og gør, at man får lyst til at bladre og læse mere. Trin-for-trin tegninger, der viser fremgangsmetoder, er nyttige og overskuelige. De mange sidehistorier fortæller om historiske episoder, eller hvordan man gør andre steder i verden. Det er med til at gøre teksten ekstra interessant at læse.

100 naturaktiviteter for børn har lignende indhold.