Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Vidder & værdier


Beskrivelse


Om rejser med Slædepatruljen Sirius i Nordøstgrønland, 30 dage i Lapland langs Kungsleden men også om weekendture i Rold skov. Forfatteren fortæller dels om sine oplevelser, sit udstyr og forberedelse, men også om hvad den store og den lille natur gør ved ham.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. sep. 2017

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 20. sep. 2017

Naturoplevelser flytter en som menneske og giver værdi til livet. Eventyret starter når du tager rygsækken på. Asbjørn Skjøth Bruun fortæller om livet i naturen. Til læsere af bøger om friluftsliv.

Man behøver ikke rejse helt til Grønland for at opleve eventyr. I denne bog skrevet af eventyrer og tidligere soldat Asbjørn Skjøth Bruun, fortæller han om de små og store eventyr. Skjøth Bruuns eventyr handler, som han skriver, ikke om at blive imponeret, men inspireret. I bogen fortæller han både om sine rejser med Slædepatruljen Sirius i Nordøstgrønland, 30 dage i Lapland langs Kungsleden og også om weekendture i Rold skov. Skjøth Bruun fortæller dels om sine oplevelser, sit udstyr og forberedelse, men også om hvad den store og den lille natur gør ved ham. Bogen er illustreret.

Der findes en del bøger om friluftseventyr. Skjøth Bruuns fortælling lægger op til at man bliver inspireret og får lyst til at komme ud i naturen. Skjøth Bruuns beskrivelser er ikke så farverige og sprudlende, men mere velovervejede og nøgterne konstateringer. Det giver bogen en vis underspillet charme, der dog også gør at det er knap så spændende at læse.

Bogen kan anbefales til dem, der holder af Bettina Allers bøger Til NordpolenPå nye vildere eventyrSlædepatruljen Sirius og På nye vildere eventyr, samt bøger om Slædepatruljen Sirius som Slædepatruljen SiriusBogen kan anbefales til dem, der holder af Bettina Allers bøger Til Nordpolen og , samt bøger om Slædepatruljen Sirius som Slædepatruljen SiriusBogen kan anbefales til dem, der holder af Bettina Allers bøger Til Nordpolen og På nye vildere eventyr, samt bøger om som .