Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Vidunderlige LEGO-klodser : sådan bygger du oldtidens, nutidens og naturens vidundere i LEGO


Beskrivelse


Lego-modeller af oldtidens syv vidundere, monumentale historiske bygningsværker, verdenskendte naturlandskaber og teknologiske milepæle. Med trin for trin-byggevejledninger til 60 simple mini-modeller.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. maj 2015

af

af

Torben Bråe Olesen

d. 20. maj 2015

Masser af kreative og udfordrende byggeprojekter med standard Lego-klodser i forskellige sværhedsgrader for ivrige Legobyggere på 10-99 år.

Her er 28 detaljerede store modeller, 60 enklere mindre modeller samt to plakater med Cheopspyramiden og Den internationale Rumstation. Bogen er fyldt med fotografier af de færdigbyggede modeller og farvetegninger med trin for trin illustrationer. Tekst er indsat i hvide tekstbokse på siderne der næsten alle har farvede baggrunde. Her er en række historiske modeller, som fx Stonehenge og byen Petra, hvor der både er et stort projekt i at bygge templerne, og et mindre: en kamel. Der er også De hængende haver i Babylon, Panama-kanalen og Grand Canyon. Bogen er ikke sponseret eller støttet af Lego-koncernen.

Det er en guldgrube af flotte byggeideer, og bogen formidler fint, med instruktive illustrationer, både lette og sværere byggeprojekter.

Bogen ligner overordnet set forfatterens forrige bog på dansk, Byg med LEGO-klodser, med bygninger og vartegn fra hele verden, og bogen her er for samme målgruppe, som kan få nye byggeideer af historiske og naturens vidundere.