Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vigga & Luna - ridestævnet


Beskrivelse


Vigga er sammen med sin magiske pony blevet udtaget til at deltage i landsstævnet i spring. Uheldigvis kan Viggas forældre ikke overvære stævnet, men så er det dejligt med gode venner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. feb. 2017

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 15. feb. 2017

Serien om "Vigga & Luna", hendes lille magiske pony fortsætter her med bind 6 og 7. Bøgerne er for alle piger, der er vilde med heste, magi og spænding. Højtlæsning fra 6 år og som selvlæsning fra ca. 8 år.

Vigga er, her i 6. bog, blevet udtaget til landsstævnet i spring sammen med sin pony Luna. Vigga er ked af, at hendes forældre ikke kan se stævnet, men heldigvis er der gode venner, der træder til. I 7. bog, er Vigga og hendes veninde Dagmar på kanotur i Sverige sammen med deres fædre. Det bliver noget af en oplevelse med både bjørne og ødelagte kanoer.

En rigtig fin og vellykket serie. Flotte farveillustrationer er med til at gøre bøgerne rigtig indbydende. Bøgerne er fyldt med action, humor, magi og spænding. Det er en rigtig vellykket fortsættelse af serien om Vigga og hendes lille magiske pony Luna.

Der findes rigtig mange gode hesteserier. Du kan fx prøve første bind af Anna Hanssons serie "Rideskolen", En nat i staldenForbandelsen eller Kirsten Sonne Harilds serie "Maj og Mio", hvor første bind er ForbandelsenDer findes rigtig mange gode hesteserier. Du kan fx prøve første bind af Anna Hanssons serie "Rideskolen", En nat i stalden eller Kirsten Sonne Harilds serie "Maj og Mio", hvor første bind er .