Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Viggo er væk - i USA!


Beskrivelse


Viggo skal holde jul i New York i USA med far og mor. På en gåtur i byen bliver Viggo væk fra far og mor. Hvordan skal han finde dem?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. maj 2017

af

af

Karsten Boll

d. 9. maj 2017

Viggo er med sin far og mor i New York, en stor by i USA. Mens han går en tur med sin mor og far, ser han en hund, som han gerne vil snakke med. Pludselig kan han ikke se mor og far. For 6-7 år.

I serien "Lydret" med sværhedsgrad 3 er der kommet endnu en begynderlæsningsbog. Viggo skal fejre jul i New York sammen med sine forældre, og på en tur rund i byen bliver Viggo væk fra sine forældre. På hvert opslag opslag er der farvelagte tegninger. Teksten er på 2-5 linjer på hver side. Teksten er lix 5 og har lettal 11. Forfatteren kendes også for titler som Thit holder festEn sms fra Pi og En sms fra PiI serien "Lydret" med sværhedsgrad 3 er der kommet endnu en begynderlæsningsbog. Viggo skal fejre jul i New York sammen med sine forældre, og på en tur rund i byen bliver Viggo væk fra sine forældre. På hvert opslag opslag er der farvelagte tegninger. Teksten er på 2-5 linjer på hver side. Teksten er lix 5 og har lettal 11. Forfatteren kendes også for titler som Thit holder fest og .

Det er en fin historie om en situation, som alle børn frygter. Bogen kan bruges til læsetræning blandt de børn, der er ved at knække læsekoden.

Frida - hvor er Malte?Claus er vækJulie i Paris, Claus er væk og Julie i Paris handler også om at blive væk - sidstnævnte er skrevet af forfatterenFrida - hvor er Malte?, og Julie i Paris handler også om at blive væk - sidstnævnte er skrevet af forfatterenFrida - hvor er Malte?, Claus er væk og handler også om at blive væk - sidstnævnte er skrevet af forfatteren.