Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Vikingernes rejser


Beskrivelse


Beskrivelse af vikingernes leveforhold, deres skibe og rejserne mod England, Frankrig, Rusland, Island og Grønland.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. maj 2018

af

af

Jesper Holtoug

d. 28. maj 2018

Alle kender vikingerne - men hvor var det egentlig de sejlede hen i deres lange, smalle skibe. Find ud af, hvorfor de sejlede ud på havene - mon det var for at opdage nyt land, for at handle med andre eller for at plyndre? Især for dig mellem 8 og 12 år.

I serien "De små fagbøger" kommer her en bog om vikingerne - denne gang med særlig fokus på deres rejser til fremmede lande. I korte afsnit beskrives vikingernes leveforhold, deres skibe og rejserne mod England, Frankrig, Rusland, Island og Grønland. Fotos, kort og tegninger understøtter teksten.

En fremragende lille fagbog, som selvom den i særlig grad fokuserer på vikingernes rejser og erobringer også giver et billede af det almindelige liv i den periode i jernalderen, som vi kalder vikingetiden. Spændende, ret grundig, sammenhængende og tankevækkende.

Der findes masser af bøger om vikingetiden for aldersgruppen mellem 8-12 år. Bogen her adskiller sig først og fremmest ved sit særlige fokus på vikingernes rejser og erobringer. Af andre fine vikinge-fagbøger kan nævnes Søndergårds VikingerVikingerVikingetidenVikingefærd, Larsens og den lidt sværere Vikingetiden af Inger Byrjalsen. Desuden kan nævnes Vikingefærd, som indeholder både er en fortalt historie og fakta om vikingerneDer findes masser af bøger om vikingetiden for aldersgruppen mellem 8-12 år. Bogen her adskiller sig først og fremmest ved sit særlige fokus på vikingernes rejser og erobringer. Af andre fine vikinge-fagbøger kan nævnes Søndergårds , Larsens og den lidt sværere Vikingetiden af Inger Byrjalsen. Desuden kan nævnes Vikingefærd, som indeholder både er en fortalt historie og fakta om vikingerneDer findes masser af bøger om vikingetiden for aldersgruppen mellem 8-12 år. Bogen her adskiller sig først og fremmest ved sit særlige fokus på vikingernes rejser og erobringer. Af andre fine vikinge-fagbøger kan nævnes Søndergårds Vikinger, Larsens Vikinger og den lidt sværere af Inger Byrjalsen. Desuden kan nævnes Vikingefærd, som indeholder både er en fortalt historie og fakta om vikingerneDer findes masser af bøger om vikingetiden for aldersgruppen mellem 8-12 år. Bogen her adskiller sig først og fremmest ved sit særlige fokus på vikingernes rejser og erobringer. Af andre fine vikinge-fagbøger kan nævnes Søndergårds Vikinger, Larsens Vikinger og den lidt sværere Vikingetiden af Inger Byrjalsen. Desuden kan nævnes , som indeholder både er en fortalt historie og fakta om vikingerne.