Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Viktor Vampyr og det store mysterium : en historie i 12 kapitler


Beskrivelse


Viktor Vampyr og hans ven flagermusen bor på et gammelt slot. En nat svæver hans ting ud af døren. Kan Brødrene Bluf måske løse mysteriet?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. dec. 2008

af

af

Kirsten Thorning Thagaard

d. 2. dec. 2008

Letlæsningsbog til selvstændig læsning fra 8 år (2. klasse) og fælleslæsning og den første litteraturundervisning i slutningen af 1. klasse. Der findes undervisningsforslag med aktivitetsforslag til de enkelte titler i serien Læsefidusens kapitelbøger på forlagets hjemmeside.

Viktor Vampyr og hans gode ven flagermusen oplever mystiske ting på slottet. Møbler og forskellige ting svæver væk og forsvinder fra slottet. Heldigvis kan de måske få hjælp af Brødrene Bluf til at løse mysteriet. Det er en enkel og sød historie med enkle og korte sætninger. Der leges med begreber og ordspil - lyset "går" bogstavelig talt ud! Historien bæres i høj grad af de mange charmerende illustrationer, som gør bogen nærmest billedbogsagtig.

Vampyr-bøger er populære hos målgruppen, og den store Viktor-Vampyr-fanskare vil nikke genkendende til dette vampyrunivers, som kun er en lille smule uhyggeligt.

En meget indbydende og charmerende letlæsningsbog til de gyserhungrende begynderlæsere. Bogen kan bruges til selvstændig læsning og fælleslæsning.