Bøger / faglitteratur til børn

Vil du være fodboldspiller?


Beskrivelse


Om hvad man skal kunne for at blive fodboldspiller.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. mar. 2018

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 15. mar. 2018

Hvis du kan træne, løbe, sparke, gribe, hoppe, drible, tackle, falde, råbe, score og juble, så kan du blive fodboldspiller. Fra 5-6-år.

"Vil du være fodboldspiller?" fortæller om, hvad man skal kunne for at være fodboldspiller. Man skal kunne mange ting med sin krop, og man skal være hurtig til at tage beslutninger og gøre det rigtige på banen. Bogen har en QR-kode, så man kan hente den som e-bog.

En rigtig flot bog om at være fodboldspiller. Illustrationerne passer perfekt til teksten og støtter læsningen optimalt. Illustrationerne er enormt gode, da det er fotografier af rigtige fodboldspillere.

Der findes ikke faglige bøger om at spille fodbold til 5-6-årige, men en del billedbøger. Der er til gengæld en del for de 6-8-årige om enkelte fodboldspillere, fx: ZlatanRonaldo og Ronaldo (Min første bog)Der findes ikke faglige bøger om at spille fodbold til 5-6-årige, men en del billedbøger. Der er til gengæld en del for de 6-8-årige om enkelte fodboldspillere, fx: Zlatan og (Min første bog).