Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Vild med garn


Beskrivelse


Strikke- og hækleopskrifter på ting til dig selv og din bolig, fx cardiganer, ponchoer, huer, sjaler, puder, tæpper mv.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. okt. 2011

af

af

Birgit Sloth

d. 6. okt. 2011

Bogen henvender sig både til den erfarne og til den mindre erfarne strikker eller hækler, der søger nye opskrifter. Bogen fremtræder som en kvalitetsbog i et flot layout med et helsides fotografi af det færdige resultat.

Bogens modeller er efterår- og vinterbeklædning til kvinder som trøjer, ponchoer, tørklæder, huer, vanter og smykker samt tæpper, puder og lidt småting til hjemmet. Det er en samling af opskrifter af kendte navngivne designere, og enkelte opskrifter er gentagelser fra andre bøger. Modellerne er alsidige, og der bruges forskellige slags garn fra flere firmaer. Opskrifterne går fra det helt enkle og nemme til det mere avancerede. Der indledes kortfattet med teknikker og tips og afsluttes med garnoversigt og forhandlere.

I Politikens strikke- og hæklebog er der alt om teknikker og få opskrifter, mens Politikens store strikkebog ligner denne bog med mange opskrifter og stor bredde i modellerne. Lene Holme Samsøe er én af de medvirkende designere, og hendes bog På pind & nåle minder mest om Vild med garn i layout og opbygning.

En inspirerende samling af opskrifter, der præsenterer sig godt i et flot layout, og som kan bruges af mange.


Håndarbejde nu

Årg. 47, nr. 1 (2012)

af

af

Marianne Wittorff

Årg. 47, nr. 1 (2012)