Bøger / faglitteratur / opskrifter

Vild med hverdagen : også når det skal gå hurtigt


Beskrivelse


Opskrifter på hverdagsmad opdelt på temaerne: Lynfood, hurtig hverdagsmad, okay-hurtig-mad, slowfood, go' til 2 i 2 dage.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2011

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 14. mar. 2011

Har du travlt i hverdagen, og vil du alligevel gerne have god, sund og velsmagende mad, der er hurtig at lave? Så er denne bog givetvis noget for dig.

I denne hverdagskogebog får vi 70 lette hverdagsretter, der er opdelt i: Lynfood (max 15 min.), hurtig hverdag (max 20 min.), okay-hurtig-mad (max 30 min.), slowfood (min. 40 min.) og go' til to i to dage. Det er dansk mad med inspiration fra bl.a. USA, Asien og Italien. Opskrifterne er forholdsvis enkle og lette at følge. De fleste ingredienser vil være alment kendte, men man skal indimellem lægge vejen forbi en mere velassorteret grønthandler. Nogle retter er næsten for enkle til bogen, fx mos. Der er flotte, inspirerende billeder hele bogen igennem. Jeg synes, det bedste kapitel er det sidste, hvor man får retter for to personer til to dage. Og det bliver vel at mærke til to forskellige retter, så det ikke bare er traditionelle rester. Forfatteren lover i sit forord, at man kan finde retter, der ikke kræver mere end 6 minutters køkkenindsats! Så her er ingen undskyldninger for at ringe efter en pizza. Forfatteren kendes fra: Vild med salater og Vild med vegetar, begge fra 2009.

Vi har flere hverdags-kogebøger på bibliotekerne. Denne er dog lidt anderledes, da den dels lægger vægt på, at retterne skal være hurtige at lave. Og dels de kendte retter på lidt utraditionelle måder.

Samlet set en inspirerende, flot og lidt anderledes kogebog med hverdagsretter.