Bøger / faglitteratur / opskrifter

Vild med is : hjemmelavet is, parfait, ispinde, islagkager, knas, drys og marengs


Beskrivelse


170 opskrifter på flødeis, sorbet, parfait, yoghurtis, islagkager, ispinde og granité, som kan laves både med og uden ismaskine.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. mar. 2013

af

af

Lone Krøgh

d. 14. mar. 2013

En lækkerbisken af en bog om at lave is. Den kan bruges på alle biblioteker med slikmunde og kræver med sit emne og sin flotte forside ingen formidling.

Is! Is! Is! Alle mulige slags dejlige is er emnet for denne flot tilrettelagte bog: Vaniljeis, parfait, semifreddo, sorbet og granité i alle afskygninger og smagsvariationer, med og uden brug af ismaskine. Opskrifter og fremgangsmåde er beskrevet, så de fleste kan være med, hvad enten man har prøvet at lave is før eller ej. Ud over de mange dejlige is (som også tæller paletas, ice pops og ispinde) er der opskrifter på islagkager og enkelte andre kager, der går godt sammen med is, samt forskellige toppings og tilbehør. Bogen er oversat fra svensk og vil gå rent ind hos danske iselskere også.

Af nyere bøger om at lave is findes Ismageriet og Isbogen for ismaskineejeren, begge fra 2008 og Vild med is kan anvendes på linje med disse.

Flot og inspirerende bog om at lave is med eller uden ismaskine. Variationerne er talrige og opskrifterne lækre, og bogen kan bruges på alle biblioteker.