Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vilde bølger


Beskrivelse


Fantasy. De unge havfruer, Serafina og Neela er på en desperat jagt efter hver deres magiske talisman, som de skal bruge i kampen mod den ondskab, som er ved at samle sig i de undersøiske riger. Men havfolk, som de før havde stolet på, viser sig nu at være forrædere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juli 2015

af

af

Vera Hollerup

d. 27. juli 2015

2. bind i den fantastiske fantasyserie, "Vandflammens saga" om 6 unge havfruer, der tilsammen kan redde verdenshavene fra den ældgamle ondskab, der efter 4.000 år atter rører på sig. Frydefuld læsning for piger fra 12 år og opefter.

De 6 unge havfruer, Serafina, Neela, Ling, Becca og Astrid er blevet kaldt sammen af havheksene. De nedstammer alle fra "de seks", som var de særligt udvalgte, der regerede Atlantis for mere end 4.000 år siden. Dengang blev Atlantis angrebet og forsvandt i havet. Nu er freden i verdenshavene truet, og kun de seks havfruer kan som én gruppe frelse den undersøiske verden. For at kunne forene deres kræfter skal de hver især finde deres magiske talisman. Nu følger vi på skift Serafina og Neela i hver deres dramatiske søgen efter deres talisman. De kommer ud for mange uhyggelige oplevelser, og de kommer ustandseligt ud for det store spørgsmål: Hvem kan de stole på?.

En fantastisk spændende og medrivende bog, hvor handlingen hele tiden udvikler sig i nye overraskende retninger. Man får en fin indsigt i Serafinas og Neelas tankegang og følelsesliv. Skildringerne af omgivelserne på havbunden er meget levende og visuelle. Forfatteren har en fin sans for detaljer, hvilket også ses i det maleriske og ofte poetiske sprog. Fin vekselvirkning mellem de romantiske episoder og action-scenerne.

Læseren bør også stifte bekendtskab med Camilla Wandahls havfrue-bøger, Havets tåreHjertets kaldSjælens bånd, Hjertets kald og Sjælens båndLæseren bør også stifte bekendtskab med Camilla Wandahls havfrue-bøger, Havets tåre, og Sjælens båndLæseren bør også stifte bekendtskab med Camilla Wandahls havfrue-bøger, Havets tåre, Hjertets kald og .