Bøger / faglitteratur til børn

Vilde heste


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2016

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 29. juli 2016

Ved du, at brumbier ikke er bier, men vilde heste? Og ved du, hvordan vilde heste slås med hinanden? Find svaret, og læs meget mere om vilde heste i denne fagbog. For 9-10-årige.

Bogen er inddelt i ti kapitler med hver sin overskrift om vilde heste. Hvert kapitel fylder et opslag. Der er farvefotos på alle sider. Teksten er sat med stor skrift og med plads mellem linjerne. Sammensatte ord er delt med bindestreg. Forrest er en indholdsfortegnelse. Bagest er stikordsregister og et afsnit med ordforklaringer. I nogle af kapitlerne beskrives forskellige vilde heste rundt om i verden, lige fra Frankrig til Australien. I de øvrige kapitler fortælles om generelle forhold for vilde heste. Bogen indgår i serien "Populære heste", og ud over denne bog er der fire andre bøger om heste. Bogen er med hårdt omslag.

Meget god og fin fagbog om vilde heste. De store flotte farvefotos er meget motiverende for læsningen. Der er ikke så meget tekst til hvert kapitel, men alligevel får man meget at vide om vilde heste. Forsiden har et meget flot foto med tre heste i løb.

Vilde hesteVilde heste fra samme forlag minder om denne bog. er lidt sværere, og der er mere tekst, men også store farvefotos fra samme forlag minder om denne bog. er lidt sværere, og der er mere tekst, men også store farvefotos.