Bøger / faglitteratur til børn

Vilde våben


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. okt. 2017

af

af

Inge Lykke

d. 25. okt. 2017

Denne bog handler om de våben militæret bruger i krig. Vilde, voldsomme og farlige våben, der kan dræbe mennesker. Til børn fra 9-12 år.

Bogen er inddelt i følgende afsnit: Kampvogne, jagerfly, bombefly, kamphelikopter, krigsskibe, atombombe, ubåd, missilskjold, drone og elitesoldat. I afsnittene fortælles om, hvordan det pågældende våben bruges i krig, og hvor kraftige og langtrækkende de er. Vi hører i hvilke lande, de er opfundet, og særlige modeller præsenteres som fx kampvognen Leopard 2A5, jagerflyene Spitfire og A-10 Thunderbolt og destroyeren USS Zumwalt. Forskellige krigshistoriske begivenheder nævnes også. Illustrationerne er farvefotos af de pågældende våben. Brødteksten er sat i korte afsnit, og der er billedtekster og små faktabokse.

Super fin bog til indføring i de forskellige former for våben, som anvendes i moderne krigsførsel. Let forståelig med gode illustrationer.

Noget af det nyeste er fx KrigsskibeKampvogneVåbenVåben og Kampvogne i serien "Fakta plus". I serien "De små fagbøger" findes Våben og fra 2004 findes VåbenNoget af det nyeste er fx Krigsskibe og i serien "Fakta plus". I serien "De små fagbøger" findes Våben og fra 2004 findes VåbenNoget af det nyeste er fx Krigsskibe og Kampvogne i serien "Fakta plus". I serien "De små fagbøger" findes og fra 2004 findes Noget af det nyeste er fx Krigsskibe og Kampvogne i serien "Fakta plus". I serien "De små fagbøger" findes og fra 2004 findes .