Bøger / skønlitteratur / roman

Vildskud : krimi


Beskrivelse


Johanna Ejby starter i en sorggruppe efter at have mistet sin datter. Tankerne om hævn hos klienterne i sorggruppen udvikler sig. Samtidig kæmper drabsefterforsker Rebekka Holm med truende sms'er og forholdet til sin indlagte kæreste.

Anmeldelser (5)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2020

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 13. maj 2020

Hævntankerne hos fire mennesker i en sorggruppe udvikler sig og tager fart i virkeligheden. For læsere af nordiske krimier og pageturnere.

Johanna Ejby starter i en sorggruppe efter at have mistet sin datter. Tankerne om hævn hos klienterne i sorggruppen udvikler sig. Samtidig kæmper drabsefterforsker Rebekka Holm med at acceptere, at hendes svenske kæreste Niklas ikke er den samme efter et overfald. Og hun begynder at få anonyme telefonopkald, noget hendes barndomsven, hvis søn er forsvundet, også får. Forfatteren er uddannet journalist, og dette er hendes 8. bog i serien om drabsefterforsker Rebekka Holm. Hendes krimier er udgivet i flere lande.

En pageturner af en krimi, der er svær at lægge fra sig igen. Den lægger sig pænt i rækken af hendes øvrige krimier, men kan også læses selvstændigt. Spændingskurven stiger igennem bogen, samtidig med at de forskellige tråde, der er lagt ud, nærmer sig opklaring.

Forfatterens krimier er i den nordiske krimigenre og kan sammenlignes med krimiforfattere som Sara Blædel, Viveca Sten og Arne Dahl.


litteratursiden.dk

d. 27. maj 2020

af

af

Anne Klara Bæhr

d. 27. maj 2020

Hastrup tager fat på dyb sorg og forbudte følelser i yderst tankevækkende og hidtil bedste krimi om Rebecca Holm. Julie Hastrup tager afsæt i sorg og stærke, forbudte følelser i sin ottende krimi om R...


Berlingske tidende

d. 3. juni 2020

af

af

Merete Reinholdt

d. 3. juni 2020


Politiken

d. 28. maj 2020

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 28. maj 2020