Bøger / faglitteratur / erindringer

Vilje slår talent


Beskrivelse


Bloggeren og influenceren Josefine Valentins personlige beretning om at gå fra at være usikker teenager og hjemmehjælper til at kunne leve af at være blogger og influencer. Om hvordan man realiserer sine drømme med hårdt arbejde, vedholdendhed og et positivt mindset.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. okt. 2019

af

af

Pernille Poulsen

d. 31. okt. 2019

Personlig historie om at gå fra usikker teenager og hårdtarbejdende hjemmehjælper til at leve af at være blogger og influencer indenfor mode, skønhed og træning. Velegnet til alle, der allerede er fans af Josefine Valentins univers eller dem, der selv drømmer om at leve af de sociale medier.

Josefines historie starter i et almindeligt parcelhuskvarter i Nordjylland. Efter nogle år som hjemmehjælper og leder i et vikarbureau, skifter Josefine spor og bliver blogger på fuld tid. I dag har hun 40.000 følgere og holder foredrag. Hun deler ud af de erfaringer, hun har høstet undervejs og kommer med gode råd til, hvordan man forfølger og realiserer sine drømme med hårdt arbejde, vedholdendhed og frem for alt et positivt mindset. Dette er hendes første bog. Man kan følge hende på josefinevalentin.dk.

Inspirerende og personlig bog i et lækkert layout til det yngre publikum.

I Blog som de bedsteDesign din hjemmeside og blog med WordPress version 5Sådan blev jeg Rasmus Brohave og Design din hjemmeside og blog med WordPress version 5 får man konkrete råd til, hvordan man starter op som blogger. I Sådan blev jeg Rasmus Brohave fortæller Rasmus Brohave om hans vej til berømmelseI Blog som de bedste og får man konkrete råd til, hvordan man starter op som blogger. I Sådan blev jeg Rasmus Brohave fortæller Rasmus Brohave om hans vej til berømmelseI Blog som de bedste og Design din hjemmeside og blog med WordPress version 5 får man konkrete råd til, hvordan man starter op som blogger. I fortæller Rasmus Brohave om hans vej til berømmelse.