Bøger / skønlitteratur til børn / sjove bøger

Villads fra Valby skyder året i gang


Beskrivelse


Det er nytårsaften og Villads vil gerne fejre den sammen med Frida. Desværre har de voksne lagt deres egne planer og inviteret en masse voksne gæster. Frida og Villads laver ballde med en raket og de to fester ender med at blive slået sammen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. sep. 2018

af

af

Julie Arndrup

d. 27. sep. 2018

Ny billedbog om alles elskede Villads. Det er nytårsaften og så er det jo i orden at lave ballade! Eller hvad? Kan man lave for meget ballade? Velegnet til oplæsning fra ca. 3-7 år.

Det er nytårsaften og Villads vil gerne fejre den sammen med Frida. Desværre har de voksne lagt deres egne planer og inviteret en masse voksne gæster, så Villads har kun den sjov han selv laver, med sin pruttepude og sin falske hundelort. Senere sniger han sig alligevel ind til Frida ved siden af, og de finder en meget, meget stor bordbombe, som de de beslutter sig for at fyre af i stuen. Desværre viser det sig at være en fontæne, og det udløser et kaos med røgalarm, sod i loftet og panikslagne voksne. Heldigvis kan Fridas forældre flytte festen ind ved siden af, og Villads er lykkelig, da Frida og han endelig fejrer nytår sammen. Illustreret af Dina Gellert.

En sjov og skør historie om Villads, som vi kender dem. Dina Gellerts livlige, farverige billeder klæder universet. Der er ikke mange titler om nytår, og kombineret med Villads, skal den nok blive læst.

En anden billedbog om nytår kan være fx Emilias fyrværkeriVitello går til pigefødselsdag og en anden morsom dreng der går til fest er Vitello går til pigefødselsdagEn anden billedbog om nytår kan være fx Emilias fyrværkeri og en anden morsom dreng der går til fest er .