Bøger / faglitteratur til børn

Vind


Beskrivelse


Vind er vild! Letlæst bog om hvad vind er, og hvad vi kan bruge den til. For 8-9-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2022

af

af

Saga Laybourn

d. 4. nov. 2022

Vind er vild! Letlæst bog om hvad vind er, og hvad vi kan bruge den til. For 8-9-årige.

"Vind" forklarer, hvor vind kommer fra, og hvordan menneskene i tidens løb har udnyttet den. Bogen har lix 21. "Rubiks terning" fortæller om, hvordan terningen blev opfundet, om de mange løsninger og om forskellige slags konkurrencer. Bogen har lix 25. Begge bøger har indholdsfortegnelse, stikordsregister, faktabokse og litteraturhenvisninger. Bøgerne er en del af serien "Fakta 2". Der kan hentes opgaveark til bøgerne på forlagets hjemmeside.

Hvert opslag er forsynet med tekst, billede og en faktaboks med yderligere informationer. Billederne er flotte og farverige og understøtter forståelsen af teksten.

Hvis du synes vind er spændende, kan du læse mere om Farligt vejrVildt klimaRubik's hjernegymnastik og Vildt klima. Hvis du er til Rubiks terning, kan du udfordre dig selv med Rubik's hjernegymnastikHvis du synes vind er spændende, kan du læse mere om Farligt vejr og . Hvis du er til Rubiks terning, kan du udfordre dig selv med Rubik's hjernegymnastikHvis du synes vind er spændende, kan du læse mere om Farligt vejr og Vildt klima. Hvis du er til Rubiks terning, kan du udfordre dig selv med .