Bøger / faglitteratur / erindringer

Vinger før tid : en personlig beretning om drab, sorg, svigt og retfærdighed


Beskrivelse


Forfatteren fortæller om mødet med ondskaben, den afgrundsdybe sorg og et svigt fra systemet i forbindelse med drabet på hendes mor i den sag, der er kendt som "seriemordene på Østerbro".

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. juli 2020

af

af

Kirstine Louise Grøngaard

d. 21. juli 2020

En personlig beretning om at være offer for "Seriemorderen på Østerbro". For læsere af kriminalsager og til personer der har mistet, eller som kender nogen, der har mistet.

"Din mor er død". Den 8. marts 2019 får Malene Hasselblad et opkald som forandrer hendes liv. Hendes mor er fundet død i sit hjem, tilsyneladende efter et ildebefindende. Malene står midt i en flytning, da hendes lejlighed har skimmelsvamp, og beskeden om moderen kaster hende ud i et kaos af følelser. Samtidig begynder en spirende mistanke om, at hendes mor ikke er død af naturlige årsager, at vokse. Hvor er fx hendes mors nøgler, og hvorfor har hun et stort mærke i panden? Malene er insisterende overfor politiet og takket være hende, bliver politiet ledt på sporet af en gerningsmand, som ikke bare har slået hendes mor ihjel, men også to andre. Malene følger derefter politiets arbejde tæt og er tilstede under retssagen. Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Når kærlighed gør nas!.

En meget detaljeret og personlig beskrivelse af hændelsesforløbet omkring fundet af hendes mor, hendes kaos af følelser, flytningen og den efterfølgende retssag. Bogen er både en beretning om en morder og en beskrivelse af, hvordan det er pludseligt at miste den, som står dig nærmest.

Du som er i Himlen - os der er tilbageHvordan lever man når man har mistet livetBrevet til min datter, Hvordan lever man når man har mistet livet og Brevet til min datter omhandler også tab af pårørendeDu som er i Himlen - os der er tilbage, og Brevet til min datter omhandler også tab af pårørendeDu som er i Himlen - os der er tilbage, Hvordan lever man når man har mistet livet og omhandler også tab af pårørende.