Bøger / faglitteratur / opskrifter

Vinterbørn


Beskrivelse


14 strikkeopskrifter til børn mellem 4 og 12 år.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. juli 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 27. juli 2017

14 strikkeopskrifter til børn mellem 4 og 12 år. For de strikkeglade.

Bogen starter med et kort forord, der forklarer lidt om opskrifterne, sværhedsgraden m.m. Derefter følger de 14 opskrifter på vintertrøjer, huer, luffer, halstørklæder/halsedisser. Det hele kan strikkes til både drenge og piger. Hver opskrift er ledsaget af billeder af børn iført de enkelte modeller. Efter opskrifterne kommer et lille afsnit om teknikker, der bliver anvendt, herunder sammenstrikning, opslagning og vendestrik. Til slut er der er en oversigt over anvendt garn, samt en liste over forkortelser.

Fin lille bog med nogle lækre opskrifter. Opskrifterne er kortfattede og overskuelige og mange af opskrifterne kan selv nybegyndere give sig i kast med. Billederne er lækre og viser nogle moderne trøjer og tilbehør til børn, som kan lune godt til vinter.

Sys Fredens har udgivet mange strikkebøger tidligere, blandt andet VinterbabyStrik til børn fra Paelas. En anden bog med opskrifter til samme aldersgruppe er Strik til børn fra Paelas, som dog er af et større omfangSys Fredens har udgivet mange strikkebøger tidligere, blandt andet Vinterbaby. En anden bog med opskrifter til samme aldersgruppe er , som dog er af et større omfang.


Sygeplejersken

Årg. 117, nr. 10 (2017)

af

af

Jette Bagh

Årg. 117, nr. 10 (2017)