Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Vinterdage


Beskrivelse


7 strikkeopskrifter og 8 madopskrifter der kan lune en vinterdag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. feb. 2016

af

af

Christine Christensen

d. 10. feb. 2016

Indbydende strikke- og kogebog med vinterdesigns og vintermad for øvede strikkeentusiaster.

Strikdesigner Annette Danielsen og madelsker Anne Styrbech har lavet endnu en mad- og strikkebog, denne gang med temaet vinterdage. Det er vinter udenfor og indenfor, vinter som den giver sig udtryk i strikdesigns og madopskrifter. Bogen præsenterer 6 strikkeopskrifter og 7 madopskrifter. Strikkeopskrifterne er alle overdele til voksne kvinder; varme bluser, trøjer og jakker strikket i uldgarn fra Isager. Madopskrifter spænder fra kokosmakroner til gullashsuppe. Sidst i bogen er der en forkortelsesliste, samt en vejledning i at lave en strikkeprøve. Bogen er illustreret af Anne Styrbechs fotos fra naturen.

Som altid et lækkert layoutet hæfte i fine lyse jordfarver. Strikkeopskrifterne er temmeligt avancerede og nogle strækker sig over flere sider. Madopskrifterne er lettere at gå til, det er enkel, sund vintermad, hvor alle kan være med.

Sidste år udkom Mormors kolonihavehusStrikværk hvor omdrejningspunktet er sommermad og lette sommerlige overdele. Strikværk har også fokus på toppe og bluser, men uden madopskrifterSidste år udkom Mormors kolonihavehus hvor omdrejningspunktet er sommermad og lette sommerlige overdele. har også fokus på toppe og bluser, men uden madopskrifter.