Bøger / faglitteratur / kogebøger

Vintermad : gode retter til hverdag og gæster


Beskrivelse


Kogebog med Katrine Klinkens bedste opskrifter til vintersæsonens måltider til hverdag og fest. Opskrifterne er inddelt i morgenmad, aften og hverdag, weekend og gæster, jul og nytår samt brød og kager.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. dec. 2015

af

af

Line Hoffgaard

d. 7. dec. 2015

En bredt anvendelig kogebog til vinterens måltider både når det er hverdag og fest. Appellerer til alle der kan lide at lave sund mad i tråd med sæsonens råvarer.

Kogebog med Katrine Klinkens bedste opskrifter til vintersæsonens måltider til hverdag og fest. Opskrifterne er inddelt i morgenmad, aften og hverdag, weekend og gæster, jul og nytår samt brød og kager. Bogen indeholder traditionelle opskrifter på fx hamburgerryg med grønlangkål og fastelavnsboller og moderne opskrifter på juletapas og nytårskur. Fotos til de fleste opskrifter. Register bagerst. Katrine Klinken er kok og ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har udgivet et bredt udvalg af kogebøger, senest Mad i høkasseBørnenes bagebog og Børnenes bagebog (2. udg.)Kogebog med Katrine Klinkens bedste opskrifter til vintersæsonens måltider til hverdag og fest. Opskrifterne er inddelt i morgenmad, aften og hverdag, weekend og gæster, jul og nytår samt brød og kager. Bogen indeholder traditionelle opskrifter på fx hamburgerryg med grønlangkål og fastelavnsboller og moderne opskrifter på juletapas og nytårskur. Fotos til de fleste opskrifter. Register bagerst. Katrine Klinken er kok og ernærings- og husholdningsøkonom. Hun har udgivet et bredt udvalg af kogebøger, senest Mad i høkasse og (2. udg.).

En udmærket kogebog, hvis indhold er en blanding af velkendte opskrifter og mere morderne, originale indslag. Bogen vinder ved primært at koncentrere sig om vintersæsonen.

Der findes en del kogebøger med opskrifter om årstidernes råvarer, fx Claus Meyers omfattende AlmanakLøgismose vinterVintermad der varmer. Lignende kogebøger som primært handler om vintersæsonen kunne være Løgismose vinter eller Vintermad der varmerDer findes en del kogebøger med opskrifter om årstidernes råvarer, fx Claus Meyers omfattende Almanak. Lignende kogebøger som primært handler om vintersæsonen kunne være eller Vintermad der varmerDer findes en del kogebøger med opskrifter om årstidernes råvarer, fx Claus Meyers omfattende Almanak. Lignende kogebøger som primært handler om vintersæsonen kunne være Løgismose vinter eller .