Bøger / faglitteratur / kogebøger

Vintermad : nem mad hver dag


Beskrivelse


92 opskrifter fra det danske hverdagskøkken inspireret af vinterens råvarer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2016

af

af

Per Månson

d. 9. nov. 2016

En ligetil kogebog med inspiration til hverdagsmad vinteren over hovedsageligt baseret på årstidens råvarer. Den kan anvendes af alle med en smule køkkenerfaring.

Efter en anbefaling af, hvad et hvert køkken bør have af basislager, følger forslag til madplan for uge 49 til og med uge 9. Der er både hverdagsmad og hensyn til lidt ekstra i weekenden. Opskrifterne er enkle og mest baseret på årstidens råvarer, men der er også inspiration fra især de asiatiske køkkener. Grundholdningen er, at man ikke behøver kød hver dag, men der er ikke en vegetarbog. Bogen afsluttes med en række opskrifter på forskellige brød, råd om basisråvarer og forslag til salatvariationer. Bogen er et genoptryk af en fjerdel af forfatterens 365 hverdagsretter.

Det er en god og ligetil kogebog, der har maden og ikke kokken i centrum.

Bogen falder fint i tråd med flere af forfatterens andre bøger, fx Skøn mad hver dagNem nordisk madAlmanak365 hverdagsretter og Nem nordisk mad. Opbygningen minder om Almanak, der dog er mere konsekvent i kun at bruge tilgængelige, lokale råvarer 365 hverdagsretterBogen falder fint i tråd med flere af forfatterens andre bøger, fx Skøn mad hver dag og . Opbygningen minder om Almanak, der dog er mere konsekvent i kun at bruge tilgængelige, lokale råvarer 365 hverdagsretterBogen falder fint i tråd med flere af forfatterens andre bøger, fx Skøn mad hver dag og Nem nordisk mad. Opbygningen minder om , der dog er mere konsekvent i kun at bruge tilgængelige, lokale råvarer 365 hverdagsretterBogen falder fint i tråd med flere af forfatterens andre bøger, fx Skøn mad hver dag og Nem nordisk mad. Opbygningen minder om Almanak, der dog er mere konsekvent i kun at bruge tilgængelige, lokale råvarer .