Bøger / skønlitteratur / roman

Vintersøstre


Beskrivelse


58-årige Suzanne ønsker sig en hyggelig jul med sine 3 voksne døtre omkring sig. Men det kræver at familien holder op med at flygte fra sandheden om den forfærdelige ulykke, der sket for 25 år siden.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. okt. 2019

af

af

Maria Sjøblom

d. 3. okt. 2019

58-årige Suzanne ønsker sig en hyggelig jul med sine 3 voksne døtre omkring sig. Men det kræver at familien holder op med at flygte fra sandheden om den forfærdelige ulykke, der sket for 25 år siden. Hyggelig feel good roman for kvinder i alle aldre.

Posy er den eneste af døtrene, der stadig bor i Skotland. Hun er bjergbestiger lige som sine forældre og arbejder i bjergredningstjenesten sammen med sin far. Moderen Suzanne nærmer sig ikke længere bjerge siden den forfærdelige lavineulykke for 25 år siden. I stedet bestyrer hun en hyggelig café i det skotske højland. Posy hjælper til med forretningen, men drømmer om at lave noget helt andet. Den ældste søster, Sarah, er succesrig forretningskonsulent i USA. Hun har en stor angst for at åbne sig for kærligheden. Beth, som er den mellemste søster, er hjemmegående husmor med 2 små piger og en succesfuld ægtemand. Men hvad med hendes egen karriere? Suzanne kæmper for at gøre julen hyggelig og alt skal helst ligne annoncerne i ugebladene. Bare hendes døtre i det mindste ville tale med hinanden om problemerne. Men måske har familien bare allermest brug for at tale om, hvad der skete dengang for 25 år siden?.

Sød og hyggelig roman, som tager fat på alt det usagte, der er i enhver familie. Sarah Morgan formår både at skrue op for julestemningen og tage fat på alvorlige temaer som sorg og svigt.

Der er også julestemning og ægteskabelige udfordringer i Jenny Colgans Rosie Hopkins' søde jul.