Bøger / faglitteratur / billedværker

Vis mig dit drivhus


Beskrivelse


Beskrivelser af væksthuse, orangerier og havehuse, der både tjener som vækststed for planter og som opholdssrum. Hvert drivhus får fortalt sin egen historie, og der fortælles også om byggematerialer, indretning, belægniger, byggeproces, planter og meget andet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. nov. 2012

af

af

Camilla Sejerøe

d. 8. nov. 2012

Kæmpestor fotobog med bud til drivhuselskere og havefolk.

Claus Dalby har forfattet en del havebøger, og også en enkelt om drivhuse. De lyser af begejstring for haver og det, der er i dem. Der er ikke så vældig meget tekst, men det er heller ikke det centrale. Hvert drivhus får fortalt sin egen historie, og der fortælles også om byggematerialer, proces og meget andet. Faktisk er det ikke kun drivhuse, der præsenteres, også orangerier, havehuse og meget andet kommer med. Billederne er det centrale, der er mange af hvert enkelt hus, og de er store og flotte. Den er tænkt som inspirationsbog, og rummer ikke konkrete byggeanvisninger.

Vis mig dit drivhus kan ses som en udbygning af Drivhusdrømme, der kom første gang i 2010. Fotos er det helt centrale i dem begge, selvom nærværende værk er meget mere udbygget.

En stor, smuk fotobog, der vil gøre lykke og skabe inspiration hos drivhus- og have-entusiaster.


Kristeligt dagblad

d. 29. dec. 2012

af

af

Helle Sahl Madsen

d. 29. dec. 2012Informationer og udgaver