Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vitello vender tilbage


Beskrivelse


Vitello og han venner mangler penge og kidnapper en kat. Vitello bliver så bange for sine egne gru-historier, at han bygger en monsterfælde og endelig kan det ske, at Vitello får en papfar i stedet for at blive skældt ud.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. juli 2015

af

af

Karsten Boll

d. 30. juli 2015

3 historier om Vitello samlet i en bog, som kan læses fra slutningen af 1. klasse. De tre historier er "Vitello napper en kat", "Vitello bygger en monsterfælde" og "Vitello skal have en papfar". For 7-9 år.

Vitello og hans venner har store drømme om, hvad de vil gøre, hvis de havde mange penge. Derfor beslutter de at kidnappe en kat. Men udgifterne er større en dusøren. I den anden historie har Vitello talt så meget om monstre osv, at han bygger en monsterfælde, fordi han er bange for at sove alene. I sidste historie har Vitello smadret et vindue i et hus. Men da manden og Vitello kommer hjem til Vitellos mor, bliver de så glade for hinanden, at han bliver inviteret til middag og afskeden ender med kys. Teksten er bearbejdet, så den kan selvlæses. Lix er 19.

Billederne til de tre historier passer til og udstøtter handlingen, og historierne er sjove at læse.

Denne bog er en samling af tre enkelte bøger, hvor teksten er gjort lettere, så de 7-9-årige selv kan læse den. Af bøger, der ligner, er der Hammers bøger om "Villads fra Valby" - fx Villads fra Valby laver en film - og andre godnathistorierTiberius Tudefjæs går ikke med piger og Toft Simonsens "Tiberius Tudefjæs" - fx Tiberius Tudefjæs går ikke med pigerDenne bog er en samling af tre enkelte bøger, hvor teksten er gjort lettere, så de 7-9-årige selv kan læse den. Af bøger, der ligner, er der Hammers bøger om "Villads fra Valby" - fx Villads fra Valby laver en film - og andre godnathistorier og Toft Simonsens "Tiberius Tudefjæs" - fx .