Bøger / faglitteratur

Volvo 140 : 142 - 144 - 145 - 164


Beskrivelse


Om Volvos historie fra starten i 1927 og frem til 1975, samt design og udvikling op til Volvo 140. Efterfølgende beskrives de enkelte årgange med data som stelnumer, farvekoder og teknik. Der fortælles om ting som fælge, emblemer, modelbiler og Volvo som rally- og racerbil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2017

af

af

Lars Ovesen

d. 4. okt. 2017

Volvo! Vores broderfolks stolte flagskib. Læs her om modellerne 140, 142, 144, 145 samt 164 og nyd nogle af de utallige billeder og de mange anekdoter. For dem der er interesserede i de klassiske volvo-modeller.

Bogen indledes med et kort forord samt en introduktion. Herefter fortælles der om volvos historie samt design og udvikling op til volvo 140. Efterfølgende beskrives de enkelte årgange med data som stelnumer, farvekoder og teknik. Så beskrives og der fortælles om ting som fælge, emblemer, modelbiler og volvo som rally- og racerbil. Teksten og beskrivelserne i bogen indeholder over 1000 fotos og illustrationer, der for manges vedkommende ikke tidligere har været udgivet.

Personligt mener jeg, at de gamle volvoer har et klassisk design, der stadig holder. Og det bliver kun bekræftet af de utallige fotos, der er i bogen. Over 1000 af slagsen, både fra originale annoncer, men også fra træf samt billeder af mere privat karakter. Teksten er spændende og der bliver fortalt en række anekdoter fra volvos lange historie. De tekniske detaljer der beskrives i teksten bliver ikke alt for avancerede, så læseren behøver ikke at være volvo-ekspert.

For yderligere litteratur om volvo, se Per Groths tidligere udgivelse: Volvo PVVolvo Amazon eller Volvo AmazonFor yderligere litteratur om volvo, se Per Groths tidligere udgivelse: Volvo PV eller .Informationer og udgaver