Bøger / skønlitteratur / roman

Vores kort over kærligheden


Beskrivelse


Varm bog fra Det Græske Øhav om venskab, kærlighed og de svære familieforhold. Læsere af Lucinda Riley og Victoria Hislop vil være godt underholdt og måske knibe en lille tåre.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. apr. 2021

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 7. apr. 2021

Varm bog fra Det Græske Øhav om venskab, kærlighed og de svære familieforhold. Læsere af Lucinda Riley og Victoria Hislop vil være godt underholdt og måske knibe en lille tåre.

Holly er 29 år, arbejder med at skrive salgstekster til en online tøjbutik og bor i en ussel lejlighed i London. En dag modtager hun et brev om, at hun har arvet et hus på den græske ø Zakynthos. Efter lidt betænkningstid siger hun farvel til kæresten Rupert og rejser afsted for at sælge huset. Men den græske ø føles mere hjemlig end forventet og snart dukker der en lang række familiehemmeligheder og en lækker nabo op, der får Holly til at overveje, hvor hendes rigtige hjem er.

Oversættelsen af specielt den første del af bogen virker påfaldende gammeldags i sprogbruget fx "sang af karsken bælg", "rubber neglene" og "damebenklæder", hvilket slet ikke passer til en 29-årig kvinde, heller ikke selvom bogen foregår i 1980'erne og har mange fantastiske referencer til tiden. Bortset fra det, er bogen en velskrevet feel-good roman med familiekomplikationer, kærlighed og venskab på tværs af alder.

Andre gode læseoplevelser i samme genre er fx Biavlerens datterVilla Serenas hemmelighedDe syv søstre og Villa Serenas hemmelighed, men også læsere af Lucinda Rileys bøger om De syv søstre vil være i godt selskab med denne bogAndre gode læseoplevelser i samme genre er fx Biavlerens datter og , men også læsere af Lucinda Rileys bøger om De syv søstre vil være i godt selskab med denne bogAndre gode læseoplevelser i samme genre er fx Biavlerens datter og Villa Serenas hemmelighed, men også læsere af Lucinda Rileys bøger om vil være i godt selskab med denne bog.