Bøger / skønlitteratur til børn / pegebøger

Vroom : en følebog om køretøjer


Beskrivelse


Fotografisk pegebog med billeder af store køretøjer. Her er billeder af bulldozeren, brandbilen, lastbilen og traktoren.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. nov. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 5. nov. 2015

Her har vi 2 fine papbøger til de 1-2-årige. En med forskellige køretøjer og en med dyrelyde.

I "Vroom - en følebog om køretøjer" præsenteres 4 forskellige store køretøjer, en bulldozer, en brandbil, en lastbil og en traktor. På hvert opslag er der på den ene side en fordybning og på modsatte side en forhøjning, så barnet på den måde også kan bruge følesansen. I "Muh - en følebog om dyrelyde" møder vi ti forskellige dyr. Der er mulighed for at snakke om de forskellige dyr og øve dyrelyde og igen er der mulighed for at føle på de forskellige former.

Bøgerne fremstår indbydende og holdbare. Især bogen med dyr er rigtig sød. Bogen med køretøjer fremstår måske en smule amerikansk i sit udtryk, specielt billedet af brandbilen og lastbilen, men den fungerer ganske udmærket. Begge bøger kan fint benyttes til begrebsindlæring og en hyggestund i sofaen.

Der kommer rigtig mange forskellige bøger til de yngste, som skal lære nye ord og begreber. Fx Min lillebitte bog om seje bilerTransportmidlerGrrr!Min lillebitte bog om dyr og Transportmidler om køretøjer eller Grrr! og Min lillebitte bog om dyr om dyr og dyrelydeDer kommer rigtig mange forskellige bøger til de yngste, som skal lære nye ord og begreber. Fx Min lillebitte bog om seje biler og om køretøjer eller Grrr! og Min lillebitte bog om dyr om dyr og dyrelydeDer kommer rigtig mange forskellige bøger til de yngste, som skal lære nye ord og begreber. Fx Min lillebitte bog om seje biler og Transportmidler om køretøjer eller og Min lillebitte bog om dyr om dyr og dyrelydeDer kommer rigtig mange forskellige bøger til de yngste, som skal lære nye ord og begreber. Fx Min lillebitte bog om seje biler og Transportmidler om køretøjer eller Grrr! og om dyr og dyrelyde.Informationer og udgaver