Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Vulkanøen


Beskrivelse


Fantasy. Stig konfronteres med sin fortid og mandskabet på Hejren må rejse langt sydpå for at redde et kidnappet barn.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. maj 2018

af

af

Martin W Hansen

d. 4. maj 2018

Våbenbrødrene opsøges af en karakter fra fortiden, og drager sydpå for at befri en kidnappet drengekejser. For de der har fulgt serien til nu. Kan selvlæses fra 11-12 år og opefter.

I dette 7. bind i serien "Våbenbrødre" om Hal og hans Våbenbrødre, deltager Stig i Maktig-konkurrencen, hvor det går ham ret godt. Men om aftenen banker en gæst på hans dør og en skikkelse fra fortiden, som han aldrig havde troet han skulle se igen, beder om hans hjælp. Det kaster mandskabet på Hejren ud på en farefuldt mission til den anden side af havet hvor Kejserinde Justinas søn er blevet kidnappet. På deres rejse vil de møde pirater, griske toldere og et uindtageligt fort, som alle må overvindes før de kan få Hallasholm at se igen. Efter historien er der tilføjet et ekstra eventyr med Will og hans Ranger-lærling Maddie.

Det er endnu et virkeligt spændende og medrivende eventyr med Våbenbrødrene, som fans af serien vil være begejstrede for. Den lille bonus-novelle om Maddie (prinsessen der blev den 1. kvindelige ranger-lærling) vil også begejstre de der kan lide serien. Dette 7. bind holder den samme høje kvalitet som resten af serien. Det er stadig noget af det bedste fantasy for de 11-14-årige.

Velskrevet, klassiske fantasy der kan sammenlignes med Pierce Løvindens sang. [Bind] 1 og Eddings I spådommens spor, vil også begejstre fans af serien "Skyggens Lærling"Løvindens sang. Bind 1 : AlannaI spådommens sporVelskrevet, klassiske fantasy der kan sammenlignes med Pierce Løvindens sang. [Bind] 1 og Eddings , vil også begejstre fans af serien "Skyggens Lærling".