Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Warcross : spiller, jæger, hacker, brik


Beskrivelse


Science fiction. For de mange millioner, der logger på Warcross hver dag, er det ikke bare et spil, men hele deres liv. Teenage-hackeren Emika forsøger her at overleve både i den virkelige og virtuelle verden.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. nov. 2017

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 20. nov. 2017

For de mange millioner, der logger på Warcross hver dag, er det ikke bare et spil, men hele deres liv. Teenage-hackeren Emika forsøger at overleve både i den virkelige og virtuelle verden. Følg hende i denne hæsblæsende sci-fi roman for læsere fra ca. 14 år og op.

Emika har været alene siden hun var 11 år, hvor hun mistede sin far. Hun kæmper for dagen og vejen, for det er svært at finde job og nu står hun til at blive smidt ud af sin lille lejlighed og det sidste dusørjæger-job glippede for hende. Det eneste, der kan holde humøret oppe er spillet Warcross, der spilles af millioner af mennesker verden over. Men en dag får hun hacket sig ind i Warcross-verdensmesterskabet og bliver ved en fejl en del af handlingen og alles medie-darling. Et tilbud dukker op, men intet er, hvad det giver sig ud for at være og Emika ser sig selv, som deltager i livets største spil. Hvem kan hun nu stole på?.

Veldrejet roman om gaming og hacking i en nært stående fremtid. Sproget flyder og handlingen glider i en opadgående spændingskurve med en troværdig og interessant hovedperson.

Af andre titler af nyere dato om computerspil og hacking for læsere fra 14+ kan nævnes James Dashners Dødsdoktrinen - sjælens øje fra 2017.


litteratursiden.dk

d. 1. dec. 2017

af

af

Lene Jensen

d. 1. dec. 2017

En af de bedste nyere Young Adult-romaner, der foregår i computerspillenes verden. Hvor ville jeg ønske, at bogen var dobbelt så tyk, altså at anden og afsluttende del havde været med, for det var en...


Weekendavisen

d. 11. jan. 2019

af

af

Emil Blichfeldt

d. 11. jan. 2019