Bøger / skønlitteratur / roman

Warden Bay Manor


Beskrivelse


Danske Sanne får job i Londons modebranche og sammen med sin kæreste køber hun Warden Bay Manor lidt uden for London. Et hus med en dramatisk og uhyggelig fortid. Samtidig er en dansk kriminalkommissær på ferie i byen. Han inddrages hurtigt i opklaringen af de mord, der begåes.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. dec. 2012

af

af

Conni Boll Christensen

d. 13. dec. 2012

Helt klassisk "whodunnit"-krimi med et strejf af spøgeri og anden mystik. Henvender sig til læsere, der foretrækker gammeldags krimier uden samfundskritik og udpenslet vold og sex.

Danske Sanne har pludselig fået sit drømmejob i Londons modebranche. Over hals og hoved køber hendes kæreste Henrik ubeset et stort skrummel af et hus i Warden, en lille landsby lidt uden for London. På vej hen for at se huset besøger de den lokale pub og får her kendskab til husets mildest talt dramatiske historie med mord, selvmord og spøgeri. Sanne frygter med god grund det værste. Samtidigt skal kriminalkommisær Severinsen på ferie i selvsamme by, hvor hans datter og politi-svigersøn bor. Hurtigt bliver han involveret i de forbrydelser, der snart finder sted i Sanne og Henriks nye hus og i den lille landsby, hvor sladderen og ulyst til at hjælpe politiet trives i bedste velgående. Letlæst krimi med et spændende og noget overraskende plot.

Minder om Agatha Christies krimier dog uden at nå samme litterære niveau. Forfatteren udgav i 2008 krimien Uden motiv.

Trivikrimi, der kan læses af lånere, der vægter en spændende historie højere end sprog og personkarakteristik.