Bøger / faglitteratur

Watt : træning og konkurrence


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. nov. 2016

af

af

Henrik H Pedersen

d. 10. nov. 2016

Om forbedring af cykelmotionstræning og -konkurrence med en wattmåler. Henvender sig til cykelmotionister på relativt højt niveau samt eliteudøvere.

Cykelmotionister og professionelle udøvere kan forbedre deres præstation på landevejen ved hjælp af såkaldt watttræning, hvilket er bogens overordnede emne. Endvidere at watttræning sætter fokus på svagheder og styrker man ikke opdager ved den mere velkendte pulsurs-træning. Forfatterne skriver bl.a. at kraften en cykelrytter træder med måles i watt, jo flere watt desto hurtigere flytter cyklen sig. Det afgørende er dog at fortolke de data wattmåleren frembringer, forklares der i bogen. Bogen rummer masser af grafik og programmer tænkt på forskellige niveauer foruden fokusering på watt i forskellige cykeldiscipliner herunder også et afsnit om triatlon. Bogen er oversat fra engelsk af Brian Overkær som siden år 2000 har formidlet viden om træning til cykelklubber og atleter.

Imponerende med sin store specialiserede viden om watttræning og programmer, fint præsenteret i tabeller og grafik, dog primært til hardcore motionister og eliteudøvere.

Første bog på dansk som handler om watttræning indenfor cykelsport. Andre relevante bøger om cykelmotions-træning er bl.a. og LandevejscyklingRacercykel træning og Racercykel træningFørste bog på dansk som handler om watttræning indenfor cykelsport. Andre relevante bøger om cykelmotions-træning er bl.a. og Landevejscykling og .Informationer og udgaver