Bøger / faglitteratur

Webcellence : effektivt salg og markedsføring på internettet


Beskrivelse


Metoder og værktøjer til at skabe gode resultater med e-handel.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. apr. 2011

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 8. apr. 2011

Målgruppen er primært de, som arbejder med at sælge på nettet. Til opgavebrug anvendelig fx til en handelsskoleopgave.

Jens Strandbygaard kan man med sindsro udnævne til en pioner indenfor dansk e-handel. Han har været med fra 1996 som rådgiver indenfor området. I sin bog om at markedsføre og sælge effektivt på nettet præsenterer han forfriskende tilgængeligt sit emne. Om bogens præmis skriver han bl.a.: "Denne bog er ikke skrevet fordi e-salg er svært - men fordi det er uoverskueligt, og fordi du sikkert får mange modstridende informationer som bunder i modstridende interesser." Uoverskueligheden gør bogen noget ved. Først opstiller forfatteren 3 nemt forståelige fokusområder. Det gælder om at få flest mulige kunder ind i webshoppen, at få flest muligt til at købe gentagne gange og det hele med færreste omkostninger til markedsføringen. Selve bogens struktur føles naturlig og dækkende. Første afsnit fortæller om mulighederne på nettet. Næste afsnit fortæller om, hvordan man finder kunderne. Et tredje afsnit fortæller om, hvordan man opbygger et site og en webshop rent praktisk. Desuden fortæller bogen fx om, hvordan man med bl.a. kundeklubber opbygger en mulig kundeloyalitet.

Andre bøger om e-handel er fx E-værksætteren : din guide til den professionelle netbutik af Lea S. Lindbæk eller Martin Thorborgs E-pusher.

Fornuftig blanding af teori og praksis i denne lettilgængelige bog om optimering af E-handel, der kan bruges på de fleste biblioteker.


Arbejdsmiljø

Årg. 27 nr. 9 (2011)

af

af

Niels Erik Karkov

Årg. 27 nr. 9 (2011)