Bøger / faglitteratur / opskrifter

Weekendhygge : idéer til nem weekendmad, komsammener og hyggelige aktiviteter og stjernestunder ude og inde året rundt


Beskrivelse


Inspirationsbog til hvordan man skaber hyggeligt samvær med familen i fritiden med hovedvægt på mad- og bageopskrifter. Om eftermiddags- og ferieaktiviteter, weekendhygge og inspiration til weekendmorgenmad.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2019

af

af

Laura Winding

d. 4. nov. 2019

Hæfte 1-3 af 6 i en ny temaserie fra forfatter mv., Sif Orellana, om familieliv, hygge, kulinariske oplevelser og idéer til hverdag og fest. For familier.

Alle 3 hæfter er bygget ens op med et indledende afsnit, nogle generelle idéer og derefter 3 kapitler med konkrete forslag indenfor hæftets tema samt et register. Fokus i første bind er at skabe traditioner i familien; tilbagevendende begivenheder i løbet af året, fx månedlig fejring af fuldmånen, en ugentlig sunddag eller en hel uge dedikeret til livsglæde. Andet bind stiller skarpt på at trække stikket og restituere ved at tage sig tid til at lave french toast til morgenmad i weekenden, holde krea- eller temaweekend, men først og fremmest tage sig tid til fordybelse. 3. hæfte har fokus på fejringer og sammenkomster med et kapitel om forberedelser, pynt og invitationer, et om mad og drikke og et om lege og aktiviteter. Hæfterne er gennemillustreret med en blanding af tekst, opskrifter og kreaidéer. På bundlinjen drejer det hele sig om samvær, nærvær og opmærksomhed.

Alle opskrifter, idéer og hyggestunder bliver præsenteret, så man virkelig får lyst til at gøre det efter. Intet er for kompliceret, og alle vejledninger er lette at forstå. Flotte billeder.

Udover forfatterens bagkatalog er fx Lykken er - traditioner og kreative stunderFamiliens bog om lege og traditioner og Familiens bog om lege og traditioner gode idébøgerUdover forfatterens bagkatalog er fx Lykken er - traditioner og kreative stunder og gode idébøger.