Bøger / faglitteratur

What's your problem? : løs dine største problemer gennem reframing


Beskrivelse


Forfatteren udfolder fænomenet reframing og peger på hvordan reframing kan anvendes i virksomheder og organisationer til brug for at løse de rigtige problemer.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. okt. 2020

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 15. okt. 2020

Problemknuser med international erfaring fra erhvervslivet fortæller om managementværktøjet reframing. Inspiration for ledere og medarbejdere i virksomheder og organisationer.

"Når du står overfor et svært problem, er du somme tider nødt til at holde op med at søge efter løsninger på det. Ret i stedet din opmærksom mod selv problemet - ikke for at undersøge det, men for at ændre den måde du ser det på". Sådan skriver forfatteren, når han forklarer, hvad begrebet reframing er for en størrelse. Bogen er i tre dele. Første del er en introduktion til værktøjet. Her er overskrifter som "Udforsk eller spræng rammerne", "Undgå at løse de forkerte problemer" og "Bidrag til at skabe et sundere samfund". Anden del hedder "Sådan reframer du" og fortæller praktisk, hvordan du tackler et problem ved hjælp af reframing. Her er overskrifter som "Kig uden for rammerne", "Nytænk målet" og "Se dig selv i spejlet". Tredje del hedder "Overvind modstand". Thomas Wedell-Wedellsborg er international ledelsesrådgiver, forsker og foredragsholder, og har udviklet sin reframing-metode i samarbejde med kunder som Microsoft, Time Warner og De Forenede Nationer. Han har sammen med Paddy Millar skrevet Innovation as usual.

Spændende og forfriskende bog om at tackle problemer anderledes og bedre.

Ikke andre bøger om begrebet i sammenhæng med management. Om at psykologisk reframe findes fx Flip.


Børsen

d. 15. apr. 2021

af

af

Henrik Ørholst

d. 15. apr. 2021