Bøger / skønlitteratur / roman

Whiskey Beach


Beskrivelse


Den succesfulde forsvarsadvokat Eli Landon, der er mistænkt for mordet på sin kone, flytter til Whiskey Beach for at slippe væk fra medierne. Her møder han den kønne energiske Abra, men en mystisk privatdetektiv dukker op, og snart sker der endnu et mord.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. dec. 2013

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 16. dec. 2013

Henvender sig primært til kvindelige læsere af romantiske spændings- og underholdningsromaner. Forsiden med et par, der omfavner hinanden foran et brusende hav og et fyrtårn på en klippe, formidler bogens stemning fint.

Amerikansk bestsellerforfatter, der skriver underholdningsromaner, hvor spænding og romantik kombineres. Ved bogens begyndelse er den tidligere succesfulde forsvarsadvokat Eli Landon flyttet ud til familiens ejendom Bluff House på Whiskey Beach. Han har været igennem et hårdt år, mistænkt for mord på sin kone, og nu håber han at kunne skabe sig et nyt liv som forfatter. Huset passes af naboen Abra; en smuk ung kvinde med en barsk fortid, der nu lever af at være kreativ, give yogalektioner og gøre rent for folk. Den spirende romance mellem de to forstyrres imidlertid af en person, der gentagne gange forsøger at trænge ind i huset, måske på jagt efter en legendarisk skat? Da en privatdetektiv findes myrdet på stranden, rettes mistanken mod Eli, der sætter alt ind på at finde sin kones morder, så hans navn kan blive renset. En trivi der på trods af enkelte langtrukne passager fungerer fint på genrens præmisser: letlæst, personer med lidt kant, og ellers fuld af spænding, sex, mord og kærlighed. Og med den obligatoriske lykkelige slutning.

Læsere af andre amerikanske underholdningsromaner fx Nancy Thayers Huset på klippen vil også her føle sig underholdt.

Romanen placerer sig ca. midt i feltet af letlæste amerikanske underholdningsromaner.