Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Wildcard : tid til omkamp


Beskrivelse


Science fiction. Emika prøver sammen med Phoenix Riders at stoppe den alt ødelæggende algoritme, der styrer Neurolinks-linser, inden det er for sent.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. nov. 2018

af

af

Helle Laursen

d. 26. nov. 2018

At kende sandheden om Neurolink-algoritmen er livsfarlig for Emika. En verden af forræderi og hemmeligheder åbner sig, og måske er Hideo ikke den, han giver sig ud for. Truslerne lurer overalt både i den virkelige og den virtuelle verden. For læsere fra ca. 14 og op.

Anden og sidste del af science fiction-serien om Emika Chen. Hun opdager, hvad en opdatering af Hideos nye algoritme sætter Neurolink i stand til. Den vil kunne styre alle menneskers frie vilje. Med hjælp fra sit team Phoenix Riders prøver Emika at stoppe opdateringen. Hun trækkes ind i et dødeligt spil, hvor et sekund kan afgøre fremtiden for alle. Hjælp tilbydes uventet fra Zero. Han tilbyder hende beskyttelse, men kan hun stole på ham, og er prisen for hans beskyttelse for høj?.

Afslutningen på denne meget medrivende science fiction-serie er bestemt lige så spændende, som første bind har lagde op til. Emika Chen er som hovedperson et interessant bekendtskab, og universet, hvor du hovedkuls skifter mellem den virkelige og den virtuelle verden, er svimlende. Her er masser af action, gaming henvisninger og en overraskende slutning. Alt sammen leveret i et velskrevet og flydende sprog.

Læs også James Dashners serie Dødsdoktrinen - sjælens øje hvis du er vild med spændingsbøger om computerspil og hacking.


litteratursiden.dk

d. 4. feb. 2019

af

af

Lene Jensen

d. 4. feb. 2019

Til alle unge, der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier. 'Wildcard' har været ventet med spænding efter Warcross. Desværre skal man temmelig langt ind i bogen, før der kommer gang i handlin...


Weekendavisen

d. 21. juni 2019

af

af

Emil Blichfeldt

d. 21. juni 2019