Bøger / skønlitteratur til børn

Winnie & Leo vil have våde vandpytter


Beskrivelse


Billedbog. Vennerne Winnie og Leo vil ud i regnvejret og hoppe i vandpytterne. Men de skal først rydde op, og så er regnen stoppet. Hvad skal de så finde på?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2019

af

af

Henriette Camilla Jensen

d. 14. aug. 2019

Billedbog om vennerne Winnie og Leo. De vil ud og hoppe i vandpytterne. Men de skal først rydde op, og så er regnen stoppet. Det er tredje bog i serien. Til oplæsning for børn fra 3 år.

Winnie og Leo sover sammen. Da de vågner, regner det. De vil gerne ud i haven og lege. Men de skal rydde op efter legen i går. Da de endelig er færdige med at rydde op, er regnen stoppet. Mens de venter på nyt regnvejr, vil Winnies far lære dem om haven, men Winnie og Leo vil hellere kravle i træerne. Leos mor kommer, og de sår ærter og gulerødder i haven. Så regner det igen, og Winnie og Leo hopper i vandpytterne. De voksne står inde i drivhuset i tørvejr. Bagefter tager Winnie og Leo vand med ind og laver Cirkus Vandpyt. Forfatteren har også lavet Astrid for altidBørnene på Byskolen - Milos nye livDøren og Børnene på Byskolen - Milos nye liv. Mikkel Sommer har tegnet frugtfjolser for Anders Morgenthaler og illustreret flere bøger fx Døren af Janus KodalWinnie og Leo sover sammen. Da de vågner, regner det. De vil gerne ud i haven og lege. Men de skal rydde op efter legen i går. Da de endelig er færdige med at rydde op, er regnen stoppet. Mens de venter på nyt regnvejr, vil Winnies far lære dem om haven, men Winnie og Leo vil hellere kravle i træerne. Leos mor kommer, og de sår ærter og gulerødder i haven. Så regner det igen, og Winnie og Leo hopper i vandpytterne. De voksne står inde i drivhuset i tørvejr. Bagefter tager Winnie og Leo vand med ind og laver Cirkus Vandpyt. Forfatteren har også lavet Astrid for altid og . Mikkel Sommer har tegnet frugtfjolser for Anders Morgenthaler og illustreret flere bøger fx Døren af Janus KodalWinnie og Leo sover sammen. Da de vågner, regner det. De vil gerne ud i haven og lege. Men de skal rydde op efter legen i går. Da de endelig er færdige med at rydde op, er regnen stoppet. Mens de venter på nyt regnvejr, vil Winnies far lære dem om haven, men Winnie og Leo vil hellere kravle i træerne. Leos mor kommer, og de sår ærter og gulerødder i haven. Så regner det igen, og Winnie og Leo hopper i vandpytterne. De voksne står inde i drivhuset i tørvejr. Bagefter tager Winnie og Leo vand med ind og laver Cirkus Vandpyt. Forfatteren har også lavet Astrid for altid og Børnene på Byskolen - Milos nye liv. Mikkel Sommer har tegnet frugtfjolser for Anders Morgenthaler og illustreret flere bøger fx af Janus Kodal.

Endnu en sød historie om Winnie og Leo med genkendelige situationer fra hverdagen, som at sove sammen og oprydning efter leg. Historien inspirerer til leg både inde og ude, samt snak om planter og grønsager i haven.

Mere om leg i regnvejr i Luna og Lasse - sommetider regner detWinnie & Leo og Baby og BøfWinnie & Leo bor på et slot. Vi har tidligere mødt Winnie og Leo i Winnie & Leo og Baby og Bøf og Winnie & Leo bor på et slotMere om leg i regnvejr i Luna og Lasse - sommetider regner det. Vi har tidligere mødt Winnie og Leo i og Winnie & Leo bor på et slotMere om leg i regnvejr i Luna og Lasse - sommetider regner det. Vi har tidligere mødt Winnie og Leo i Winnie & Leo og Baby og Bøf og .