Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Woodwalkers - Carags forvandling


Beskrivelse


Fantasy. Carag er ikke en helt normal dreng. Han er woodwalker og kan skifte mellem at være puma eller menneske. På kostskolen Clearwater High bliver Carag venner med granegernet Holly og bisonen Brandon - og venner får han brug for.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. jan. 2018

af

af

Johanne Elvers Madsen

d. 16. jan. 2018

Carag er ikke en helt normal dreng. Han er nemlig woodwalker, eller changer, og Carag kan forvandle sig mellem at være puma og menneske. En bog for dig, der godt kan lide fantasy og dyrefortællinger, fra ca. 11 år.

Carag forlader sin familie, der lever som pumaer i den vilde natur i Rocky Mountains, for at prøve at leve som menneske. Det er ikke nemt at falde til blandt menneskene, og da Carag får tilbuddet om at gå på Clearwater High, en kostskole for woodwalkers, slår han til. Carag bliver venner med granegernet Holly og bisonen Brandon. Men Carag har problemer med at vænne sig til sit nye liv og finde sin identitet som woodwalker, og der lurer både terminsprøver, ulvemobbere og andre farer. Der er udkommet fire bøger i serien på tysk.

Meget velskrevet bog der, efter en lidt klodset start, hvor forhistorien presses sammen, er både spændende og medrivende. Man lever sig ind i personerne og følger med i deres på mange måder genkendelige liv. De forskellige personer agerer som deres dyr, og det giver historien en virkelig interessant dimension. Carag opfatter fx verden som puma, både når han er puma, og når han er menneske. Spændende start på en ny serie.

Til læsere der godt kan lide spændende bøger med forholdet mellem mennesker og dyr i centrum, som fx Spirit animals - påkaldelsenVildheks. Bind 1 : IldprøvenKrigerkattene. Bind 1 : Ud i vildnisset og Vildheks. [Bind] 1. Læsere af Krigerkattene. [Bind] 1 vil kunne genkende dyreperspektivetTil læsere der godt kan lide spændende bøger med forholdet mellem mennesker og dyr i centrum, som fx Spirit animals - påkaldelsen og Vildheks. [Bind] 1. Læsere af Krigerkattene. [Bind] 1 vil kunne genkende dyreperspektivetTil læsere der godt kan lide spændende bøger med forholdet mellem mennesker og dyr i centrum, som fx Spirit animals - påkaldelsen og Vildheks. [Bind] 1. Læsere af Krigerkattene. [Bind] 1 vil kunne genkende dyreperspektivet.


litteratursiden.dk

d. 8. okt. 2019

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 8. okt. 2019

Woodwalkers kan læses af børn fra 11 år, og de fleste fantasylæsere vil elske seriens gode tematikker, eksotiske dyr og fine forsider. Ved første øjekast ligner Carag en helt normal dreng. Men bag han...