Bøger / skønlitteratur til børn / fantasy

Woodwalkers - Hollys hemmelighed


Beskrivelse


Fantasy. Pumadrengen Carag nyder livet på Clearwater High med sine changervenner Holly og Brandon. Men snart brydes idyllen. Holly har fået en ny formynder, der truer med at fjerne hende fra Clearwater og i kulissen spøger ulvechangeren Andrew Milling. Snart befinder Carag sig i en situation han ikke kan klare alene.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. nov. 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 1. nov. 2019

Pumadrengen Caraq nyder livet på Clearwater med sine changervenner Holly og Brandon. Men snart brydes idyllen. Holly har fået en ny formynder, der truer med at fjerne hende fra Clearwater og i kulissen spøger ulvechangeren Andrew Milling. Snart befinder Caraq sig i en situation, han ikke kan klare alene. For 11-14-årige.

Caraq glæder sig til at gense sin familie efter to år. Men snart tager hverdagen på Clearwater en ubehagelig drejning, som gør at Caraq må udsætte sit besøg. Holly er i problemer, og den glade og livlige egernchanger ændrer sig. Samtidig sker der en del uforklarlige tyverier i omegnen. Hænger de to ting sammen, eller er det ærkefjenden Andrew Milling og ulvekoblet, der forsøger at splitte Caraq og hans venner? "Woodwalkers - Hollys hemmelighed" er 3. bind i fantasyserien "Woodwalkers".

Nok et spændende besøg i woodwalkernes univers. Let krydret med skønne sort/hvide tegninger. Igen en fængende forside, som nok skal fange læserens interesse.

Nye læsere skal starte med bind 1 Woodwalkers - Carags forvandlingWoodwalkers - farligt venskabSpirit animals - påkaldelsen og bind 2 Woodwalkers - farligt venskab. Læsere af serien Spirit animals - påkaldelsen og Krigerkattene vil elske at kaste sig over denne serieNye læsere skal starte med bind 1 Woodwalkers - Carags forvandling og bind 2 Woodwalkers - farligt venskab. Læsere af serien Spirit animals - påkaldelsen og Krigerkattene vil elske at kaste sig over denne serieNye læsere skal starte med bind 1 Woodwalkers - Carags forvandling og bind 2 Woodwalkers - farligt venskab. Læsere af serien og Krigerkattene vil elske at kaste sig over denne serie.


litteratursiden.dk

d. 29. jan. 2020

af

af

Jette Holmgaard Greibe

d. 29. jan. 2020

Spændende fantasyserie om emner, som optager tween-målgruppen; venskaber, hemmeligheder og familieproblemer. Drengen Carag er changer. Der betyder at han er halvt menneske, halv puma. Det meste af sit...