Bøger / faglitteratur til børn / leksika

WTF er det?


Beskrivelse


Bliv klogere på om der findes liv i rummet, hvorfor man drømmer, spøgelsesbyer, sukkerafhængighed, olieudslip, kloning af mennesker og meget mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. aug. 2019

af

af

Pia Gunilla Park

d. 9. aug. 2019

Griber du dig nogen gange i, at tænke "WTF" er det? og ønske dig svar på en masse vidt forskellige ting? Begynd du blot at gnide dig forventningsfuldt i hænderne. Denne bog vil bringe dig en masse svar på nogle af de spørgsmål, der måske har pirret din nysgerrighed. Fx "har planter følelser?" Fra 10 år.

Bogen kommer vidt omkring. Den er bygget op som en fagbog med indholdsfortegnelse, faktabokse, fotos og illustrationer og er delt op i 4 temaer: "Videnskab", "Politik og samfund", "Gys og mystik" og "Naturfænomener". Indenfor hvert tema stilles og besvares en masse spørgsmål. Fx "Hvad er hekse?", "Hvordan er verdens værste fængsler?", "Hvorfor bliver du forkølet?" og "Hvad er global opvarmning". Bogens forfatter står bag youtubekanalen "WTF er det?".

Maria Jarjis er kendt fra sin youtube-kanal, hvor hun bl.a. undersøger en masse videnskabelige emner og udforsker mystiske fænomener. Denne bog er et skattekammer af sjove spørgsmål i øst og i vest, som besvares informativt og videnskabeligt. En sjov og vedkommende bog for dig, der er nysgerrig på en masse forskellige emner.

Til de nysgerrige kan nævnes Det store børneleksikonFamiliens store leksikon til videbegærlige børn fra 10-13 år og Familiens store leksikon som kan selvlæses fra 11 årTil de nysgerrige kan nævnes Det store børneleksikon til videbegærlige børn fra 10-13 år og som kan selvlæses fra 11 år.