Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Wundersmeden : Morrigan Crows hemmelige kraft


Beskrivelse


Fantasy. Morrigan Crow er undsluppet sin forbandelse, men selvom hun er blevet optaget i Det Forunderlige Selskab, er prøvelsernes tid langt fra slut.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. feb. 2019

af

af

Lars Larsen

d. 28. feb. 2019

Andet bind i serien om Morrigan Crows oplevelser i den magiske by Nevermoor. Her er intet som forventet, og selvom hun er blevet optaget i Det Forunderlige Selskab er der stadig mange prøvelser. Fra 11 til 14 år.

Morrigan Crow er undsluppet sin forbandelse, men selvom hun er blevet optaget i Det Forunderlige Selskab, er rejsen langt fra slut. Hun ser frem til at blive oplært i selskabet, men det går ikke som hun håber, og da folk begynder at forsvinde, falder mistanken på Morrigan. Pludselig er den magiske og trygge by Nevermoor forvandlet til en by fuld af frygt og mistænksomhed.

En ny, flot fortalt historie fra det Harry Potter-lignende univers. Fuld af hemmeligheder, overraskelser, mystik og magi. Der er gode miljø- og personbeskrivelser, og slutningen giver lyst til at læse videre i næste bind. Det er en bog for læsevante. Den er tætskrevet og med mange lange kapitler, som alle bliver indledt med en lille tegning, der illustrerer indholdet i kapitlet.

En bog til dig, der kan lide Harry Potter-serien, fx Harry Potter og FønixordenenDet gyldne kompasMatilda, Philip Pullmans Det gyldne kompas eller Roald Dahls MatildaEn bog til dig, der kan lide Harry Potter-serien, fx Harry Potter og Fønixordenen, Philip Pullmans eller Roald Dahls MatildaEn bog til dig, der kan lide Harry Potter-serien, fx Harry Potter og Fønixordenen, Philip Pullmans Det gyldne kompas eller Roald Dahls .


litteratursiden.dk

d. 13. maj 2019

af

af

Arne Larsen

d. 13. maj 2019

Den magiske og forunderlige fantasyserie om det forbandede barn Morrigan Crow er en værdig arvtager til Harry Potter bøgerne og Philip Pullmans romaner. Australske Jessica Townsend har opnået stor og ...