Bøger / skønlitteratur / roman

X måder at dø på


Beskrivelse


Den terningkastende seriemorder, der dræber sine ofre på blodige og spektakulære måder er stadig i gang. Fabian Risk og hans kollegaer må på en hæsblæsende jagt for at stoppe ham, inden terningen udvælger de næste ofre.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2020

af

af

Sanna Stagaard Gade

d. 5. feb. 2020

Fabian Risk er tilbage for at hjælpe sit team med at opklare 3 spektakulære og voldsomme mord. Flere mord kommer til, og Risk og hans kollegaer opdager de er på jagt efter en terningkastende seriemorder. Til læsere af hæsblæsende og blodige krimier.

5. bind i serien om politimanden Fabian Risk starter umiddelbart efter begivenhederne i 4. bind Motiv XMotiv X. Risk er tilbage igen efter sin orlov for at hjælpe sine kollegaer med at opklare de tre mord fra . De kan ikke finde nogen sammenhæng mellem mordene, men da et fjerde offer findes efter at være blevet dræbt på spektakulær og opsigtsvækkende vis, begynder Risk et ane en sammenhæng. Samtidig fortsætter han sin private efterforskning af kriminalteknikeren Molander, som han mistænker for flere mord. De fem bind i serien skal læses i den rette rækkefølge5. bind i serien om politimanden Fabian Risk starter umiddelbart efter begivenhederne i 4. bind . Risk er tilbage igen efter sin orlov for at hjælpe sine kollegaer med at opklare de tre mord fra . De kan ikke finde nogen sammenhæng mellem mordene, men da et fjerde offer findes efter at være blevet dræbt på spektakulær og opsigtsvækkende vis, begynder Risk et ane en sammenhæng. Samtidig fortsætter han sin private efterforskning af kriminalteknikeren Molander, som han mistænker for flere mord. De fem bind i serien skal læses i den rette rækkefølge.

Hæsblæsende og neglebidende spændende krimi. Mordene er spektakulære og meget blodige, så det er ikke en krimi for sarte sjæle. Plotter er indviklet og med flere uafhængige sidehistorier, man skal holde styr på samtidigt med bindets hovedhistorie. En del af sidehistorierne slutter uafklaret, så der må ventes til de næste bind med at få dem opklaret.

Grusomme blodige mord og handling i højt tempo finder man også hos Jo Nesbø og nyere krimier som fx Ofrenes offerKastanjemanden og KastanjemandenGrusomme blodige mord og handling i højt tempo finder man også hos Jo Nesbø og nyere krimier som fx Ofrenes offer og .


litteratursiden.dk

d. 11. mar. 2020

af

af

Lene Jensen

d. 11. mar. 2020

Fremragende femte bind i serien om Fabian Risk leverer et skudsikkert plot og en spændingskurve, der er konstant opadgående. ’X måder at dø på’ er den mest handlingsmættede krimi, jeg har læst i årevi...


Berlingske tidende

d. 11. mar. 2020

af

af

Merete Reinholdt

d. 11. mar. 2020