Bøger / faglitteratur / opskrifter

Yndlingsstrik 2


Beskrivelse


13 feminine strikdesigns lige fra sweatre, cardigans, jakker, en taske, en makeup-pung, en hue og til et tørklæde.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. sep. 2016

af

af

Rikke Bruun

d. 21. sep. 2016

Katrine Hannibal er i denne samling strikkeopskrifter gået sammen med Camilla Vad, og sammen har de skabt 13 strikkedesign med udgangspunkt i bæredygtighed. For strikkere med en vis erfaring.

Med navne som Aud, Aldis og Adotte præsenterer forfatterne her 13 designs på primært trøjer men også opskrifter på strikkeposer, makeuppung, hue og halstørklæde er at finde i samlingen. Bogen indeholder desuden links til og anvisninger på, hvordan man kan forny fx sine strikkede trøjer med broderi. Alle bogens designs er strikket i Isager garner. Katrine Hannibal er en af personerne bag virksomheden Önling, som foruden at skabe bæredygtigt tøj også sælge garner. Camilla Vad er tekstilformidler med speciale i broderi.

Lækkert design, kvalitetsgarner og bæredygtighed er kendetegnene for denne strikkeopskriftssamling, der foruden at formidle strikkeopskrifter også inspirerer til, hvordan man kan friske fx sine striktrøjer op med broderier og dermed give dem nyt liv.

Katrine Hannibal har tidligere udgivet Yndlingsstrik 1Detaljer med sting og masker, 2016, som bygger på de samme principper om bæredygtighed. For nyligt er også udkommet Detaljer - med sting og masker, 2016, som også kombinerer strik med broderiKatrine Hannibal har tidligere udgivet Yndlingsstrik 1, 2016, som bygger på de samme principper om bæredygtighed. For nyligt er også udkommet Detaljer - med sting og masker, 2016, som også kombinerer strik med broderi.