Bøger / faglitteratur / opskrifter

Yndlingsstrik 4


Beskrivelse


14 strikkeopskrifter på feminine sweatre, cardigans, huer og meget mere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. sep. 2017

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 8. sep. 2017

14 strikkeopskrifter på feminine sweatre, cardigans, huer og meget mere fra Önling. For de strikkeglade.

Bogen indledes med en præsentation af designeren bag opskrifterne i bogen, Katrine Hannibal, der også er designeren bag designvirksomheden Önling. Herefter følger de 14 opskrifter på alt lige fra klassiske sweatre og bluser, til lange cardigans og korte cardigans. Der er også opskrifter på huer, halstørklæder og sjaler. Til hver opskrift er der billeder af de færdigstrikkede modeller og derudover der tegninger, der illustrerer cm-mål, maskemarkeringer og strikkeretning. Imellem hver opskrift er der små tekstafsnit, hvor forfatteren fortæller om glæderne ved strikning. Efter opskrifterne kommer et lille afsnit, hvor der blandt andet fortælles om bæredygtigheden i designvirksomheden Önling og som også gælder for strikning. Bogen rundes af med et afsnit, med forklaringer og forkortelser.

En lækker og flot strikkebog. Er man til klassiske, tidløse og meget feminine strikkeprojekter er denne bog lige sagen. Den er fyldt med lækre og indbydende billeder af de færdigstrikkede modeller og illustrationerne til opskrifterne er også meget anvendelige. Opskrifterne kan synes overskuelige til at starte med, men de er udførlige og man bliver guidet godt igennem. En meget gennemført strikkebog.

Bogen er helt på linje med de tre foregående udgivelser i serien Yndlingsstrik 1Yndlingsstrik 2Yndlingsstrik 3, Yndlingsstrik 2 og Yndlingsstrik 3Bogen er helt på linje med de tre foregående udgivelser i serien Yndlingsstrik 1, og Yndlingsstrik 3Bogen er helt på linje med de tre foregående udgivelser i serien Yndlingsstrik 1, Yndlingsstrik 2 og .